23restaurant.jpg

Restaurants in de buurt

De Bosrust

De naam "De Bosrust" klinkt bij véél wandelaars, fietsers en kinderen zeer bekend in de oren. Gelegen op ong 700 m van onze hoeve is de Bosrust  dan ook bekend als één van de gezelligste en meest kindvriendelijke eetgelegenheden in de verre omgeving. Temidden inde Uilse bossen te Essen doet De Bosrust zijn naam alle eer aan, daarom kiezen nog steeds talloze fietsers en wandelaars De Bosrust als hun rustplaats uit! Ook is deze brasserie voorzien van een prachtige speeltuin en een mooie minigolf.

http://www.debosrust.be/

De Kiekenhoeve

Restaurant Taverne

http://www.kiekenhoeve.be/

Restaurant Kir Royal

Restaurant Kir Royal, ontmoetingsplaats voor liefhebbers van sfeerrijk genieten. Ontspannen genieten van een heerlijke lunch of een fantastisch diner. Achteroverleunen met een goed glas wijn. Een sprankelend feest met uw familie, vrienden of zakenrelaties. Kir Royal biedt culinaire hoogstaande kwaliteit en een wereldse wijnkaart. En dat alles voor een redelijke prijs. Onze persoonlijke aandacht en oog voor detail doen de rest

http://www.kirroyal.nl/

Taverne Den Engel Nieuwmoer

Nu is de zaak geëvolueerd en beschikt over een uitgebreide lunchkaart en tal van seizoensgebonden gerechten waarvan u kan genieten in een sfeervol kader. Door hun snelle service kan u rustig genieten van uw lunch.

http://www.den-engel.com/

 

bosrust.jpgbosrust_speeltuin.jpgkir-royal-001.JPGkir-royal-005.JPG